Nyt ollaan lomailtu 3 viikkoa mökillä ;) alkuun vain uitiin ja lököiltiin kun oli niin helteiset ilmat .

Tässä vain Ninja kanssani riippukeinussa mutta mukaan tulee välillä myös Nea ja silloin saa jo pelätä että keinu putoaa meidän kaikkien painosta.

Olen treenannut Ninjan kanssa Kikan BH-kurssilla opittuja juttuja ja paikallaan makuu on jo aika varmalla pohjalla , luoksetulo sujuu myös mallikkaasti mutta seuraaminen vapaana on vain hetkittäin hyvää mutta sitä onkin täällä hankalampi harjoitella epätasaisen maaston takia  .

Mustikoita olen käynyt mökin takametsässä poimimassa ja kaikki 3 perrotypyä ovat mukana ja syövät kilvan mustikoita ;) onpa ainakin terveellinen välipala koirilla.

Toissa päivänä lähdettiin vastapäätä olevaan Karhusaareen lampaita katsomaan ja kyllä me lampaat nähtiin mutta sillä puolella Karhusaarta on erittäin jyrkkää kalliota joten enpä houkutellut Ninjaa enkä Neppaa enkä Neaa tekemään lähempää tuttavuutta lampaisiin. Tyttöjä ei haitannut jyrkät kalliot mutta meillä ihmisillä kulkeminen oli hidasta. Ninja , Nea ja Neppa juoksivat ihan vain hyvikseen rinteitä ylös alas.

 

 

Saarikierroksemme kesti 2,5 tuntia ja tytöt uivat ainakin 5 kertaa

Nämä ovat Karhusaaren kauneimpia rantoja

Illalla uni  maittoi kaikille ja Ninja valitsi sohvalta mukavimman paikan tekemäni tilkkupaiton päältä ja mun oli pakko ;) peitellä Ninja