Minulla on ollut nyt viikon verran Neppa ja Ninja kotona , Nea lähti Heidin luokse kyläilemään ;)   Neppa on aivan ihanteellinen perro ulkona tai ainakin melkein , ei hauku koskaan kenellekään mutta kulkee vain lyhyitä lenkkejä ja sinne minne haluaa :) jos reitti ei miellytä Neppaa , laittaa Neppa jarryt päälle ja eipä ole kivaa raahata 16 kg painosta perroa perässä. Onpa kuitenkin hyvä erimerkki Ninjalle joka hiukan on alkanut haukkumaan toisille koirille.

Nean huonoin puoli on aina ollut haukkuminen muille koirille ja mökillä kesän alussa alkoi olla sietämätöntä kun Nea lähti rantaan haukkuen ohi ajavia moottori- ja soutuveneitä  ja kanootteja , niin Neppa ja Ninja seurasivat ja ainakin Neppa haukkui myös . Ninja ei haukkunut mutta voi olla että olisi ottanut mallia Neasta ja Nepasta . Mietin miten saisin haukkumisen loppumaan Nealta ja sitten välähti ja totesin Nealle että kun haukuit niin heitän sut mereen ja otin Nean syliin ja heitin typyn laiturilta mereen ;) 4 kertaa riitti ja koko kesän Nea on ollut haukkumatta ohi ajaville veneille. Elokuun lopussa Nean erehtyi taas haukkumaan ja taas Nea sai  taas kokea "kun haukuit niin heitän sut mereen". Nykyisin tämä uhkaus tepsii myös kaupungissa ;) kun Nea meinaa haukkua muille koirille ja jos Nea haukkuu vien sen heti kylmään suihkuun ( vielä ei ole kyllä tarvinnut ) . Pikkuisen pelkäsin että Nea ei enää halua mennä uimaan kun sitä välillä heitetään mereen mutta ei ole vaikuttanut Nean uimisiin .

Nepan kanssa  (Ninja myös mukana harjotteluoppilaana ) olen löytänyt uusia mustatorvisienipaikkoja ja olen kerännyt noin 4 kg mustia torvisieniä :) Ninja rauhallisesti seuraa Neppa ja kun kerään sieniä Ninja istuu ja katsoo , saa nähdä oppiiko se etsimään sieniä.

Ninjalla on ollut tärppipäivät ja vapaana en ole Ninjaa pitänyt metsässä ja muutenkin kun Neppa on täällä meidän lenkit ovat olleet tavallista lyhyemmät.  Eilen Peto kävi kyläilemässä ja kovin oli Ninja perään . Ninjalla pöksyt jalassa ja annettin koirien leikkiä meidän pihalla ja kun meno kävi liian kiihkeäksi Ninja sai tulla viereeni makoilemaan .Peto yritti hieman Neppaakin leikittää ja ihme kyllä vähän se Neppakin innostui Pedon kanssa  leikkimään mutta kun Peto kokeili muutamaan kertaa onnistuisko pääsemään Nepan selkään niin johan Neppa näytti Pedolle hampaita ja murisi että turha kokeilla;)

Lauantaina näin Caroa että Fixua , toinen 10 viikkonen ja toinen 10 kuukautinen ;) Hieman Fixu arasteli isompaa Caroa mutta toivotaan että tytöistä tulisi kavereita.

Keskiviikkona Neppa lähtee kotiinsa ja torstaina saan Nean takaisin :)

Pari viikkoa sitten otettu kuva jossa kaikki meidän perrotytöt